Mladá žena našla v baru peněženku s 19 tisíci. Hotovost si vzala a peněženku hodila do koše

Ilustrační foto
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Až jeden rok za mřížemi hrozí dvaadvacetileté ženě, která před několika dny zatajila nález peněženky v jednom z uherskohradišťských barů. Nejenže nález nenahlásila, ještě navíc z peněženky vzala veškerou hotovost – téměř 19 tisíc korun.

Minulou neděli si žena v průběhu zábavy odložila svoji peněženku na odkládací pult místního baru v Uherském Hradišti. V závěru noci ji zde zapomněla a odjela domů. Teprve v ranních hodinách doma zjistila, že peněženku nemá. Telefonicky proto kontaktovala provozovatele baru, který jí sdělil, že peněženku nalezl v odpadkovém koši na dámských toaletách klubu.

Po fyzické kontrole peněženky ovšem zjistila, že jí byla odcizena finanční hotovost ve výši téměř devatenáct tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí Radomír Šiška.

Žena se proto ihned obrátila na policii. „Bleskovou operativní a pátrací činností se policistům podařilo zlodějku dohledat a ztotožnit,“ pokračoval Šiška.

Dvaadvacetileté ženě již policisté sdělili podezření z trestného činu zatajení věci. Hrozí až jeden rok za mřížemi nebo zákaz činnosti,“ uzavřel policejní mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x