Možnost nejvýhodnější registrace na Festivalový půlmaraton za pár dní končí

Ilustrační foto (Foto: Zlín Film Festival)
ZLÍN – Už jen do konce ledna mají běžci možnost zajistit si účast na 5. ročníku Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2020 za nejvýhodnějších podmínek. Od 1. února se ceny startovného závodu, který se uskuteční 6. června 2020 v ulicích Zlína, zvyšují, serveru Zlin.cz to sdělila za pořadatele Kateřina Martykánová.

Akci pořádá společnost Filmfest společně s Běhy Zlín jako již tradiční zakončení Zlín Film Festivalu.

Na pořízení nejlevnějšího startovného ve výši 599 Kč za půlmaraton, 499 Kč za čtvrtmaraton a 1 999 Kč za čtyřčlennou štafetu zbývá závodníkům už pouze několik posledních dnů. Od začátku února se potom částky zvýší o 100 Kč u individuálních závodníků a o 200 Kč u štafety.

V ceně startovného získají běžci opět celou řadu atraktivních benefitů jako například festivalový batůžek, vstup do letního kina, pamětní medaile, pitný režim na trati nebo občerstvení po závodě, drobné dárky od partnerů závodu a samozřejmě i originální funkční triko. „To má letos možnost získat v rámci startovného každý z registrovaných běžců až do vyčerpání kapacity 1 500 kusů s tím, že dodání vybrané velikosti můžeme slíbit u plateb uhrazených do 31. března,“ upozornila výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu Jarmila Záhorová. Dodala, že tričko bude mít letos proti předchozím ročníkům nový, dvoubarevný design.

Registrovat se na jednotlivé tratě běhu je možné na www.zlinskypulmaraton.cz, kde jsou také uvedeny podrobné informace o závodě i cenách startovného.

V tuto chvíli mají zájemci možnost přihlásit se také na speciální běžeckou přípravu k půlmaratonu pod vedením trenérů Běžecké školy Běhů Zlín. „Bude zahájena již začátkem února a nabídne účastníkům kromě tréninkového plánu i společné tréninky nebo možnost vyzkoušet si s trenérem přímo půlmaratonovou trasu,“ doplnil za Běhy Zlín Bohuslav Komín.

Z důvodu navýšení kapacity závodu na 2 000 běžců nově startuje trasa půlmaratonu od Kongresového centra a povede přes Štefánikovu na Dlouhou a poté ulicí Rašínovou na centrální zlínské náměstí. Dále potom stejnou trasou jako v minulých letech přes Benešovo nábřeží, Podvesnou na Čepkov, Rybníky přes bývalý Baťovský areál zpět na náměstí Míru.

Součástí akce bude opět i oblíbený Festivalový rodinný běh na 1 400 metrů, který předchází hlavnímu závodu. Tento stejně jako v předchozích letech odstartuje na náměstí Míru a mohou se jej zúčastnit dospělí s dětmi, junioři nebo ti, co preferují kratší tratě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x