Na ples do Kroměříže dorazí i slovenská zpěvačka Katarína Knechtová

Katarína Knechtová (Foto: MěÚ Kroměříž)
KROMĚŘÍŽ - Kroměřížská radnice pořádá v sobotu 18. ledna reprezentační ples. Jeho hvězdou bude známá slovenská zpěvačka Katarína Knechtová, server Zlin.cz o tom informoval mluvčí města Jan Vondrášek.

„Hostem večera a V.I.P. hvězdou bude slovenská zpěvačka Katarína Knechtová, držitelka mnoha hudebních cen a autorka hitů Bože Môj nebo Spomal,“ uvedla místostarostka Daniela Hebnarová. Lákadlem bude také bohatá tombola s Cenou starosty města Kroměříže Jaroslava Němce – LCD televizorem.

Ve slavnostně vyzdobeném Společenském sále zahraje brněnská bigbandová kapla The People Music. V hudebním sále vystoupí kroměřížské Event Jazz Trio. „Program zpestří taneční vystoupení TK Gradace a večerem bude provázet známý moderátor Vojtěch Bernatský. O speciální výzdobu se postará floristka Lenka Jagošová,“ popsal ředitel Domu kultury Pavel Sedláček. Připraveny budou i originální fotokoutek a netradiční hudební přivítání ve foyer Domu kultury.

Vstupenka do Společenského sálu přijde na 490 korun, vstupné na balkon ve druhém patře a do Konferenčního sálu stojí 420 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x