Na pohovku Jožky Kubáníka usedne Ondřej Brzobohatý

Foto: Josef Kubáník
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Po úspěšné listopadové zkušenosti s natáčením oblíbeného pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka přímo s diváky se Český rozhlas Zlín ve spolupráci se Slováckým divadlem rozhodly pustit do dalšího zábavného večera. Ten se uskuteční 11. dubna.

Publikum se tentokrát může těšit na hudebníka Ondřeje Brzobohatého, herce Jiřího Hejcmana a cimbálovou muziku Cifra.

Pozval jsem si kamarády, u kterých mám jistotu, že dokáží vyprávět pozoruhodné příběhy, protože ty jsou nejcennější. Prvním bude Ondra Brzobohatý, kterého známe z mnoha televizních pořadů a je i vynikajícím skladatelem a vypravěčem, takže o tom, co se děje v zákulisí, nebude nouze,” prozrazuje autor pořadu a jeho moderátor Josef Kubáník

Do Hradiště se moc těším, když Jožka s nabídkou přišel, tak jsem neváhal ani chvíli. Známe se už patnáct let, tak si budeme mít o čem povídat,” směje se Ondřej Brzobohatý.

Jako druhý na pohovku usedne herec Slováckého divadla Jiří Hejcman. „Ten povypráví například o tom, jak vznikal muzikál Jesus Christ Superstar, nebo jaké to bylo, když hrál jednu z hlavních rolí v muzikálu Sugar,” pokračuje Kubáník.

Zároveň dodává, že posledním hostem bude cimbálová muzika Cifra, která zahraje například skladbu z repertoáru Beatles či Prokopovu Kolej Yesterday.

Pro diváky je pokaždé velký zážitek slyšet, jak cimbálovka hraje hity, které by v jejím provedení očekával málokdo, a že to Cifra umí skvěle,” dodává Josef Kubáník s tím, že pro hosty připravuje několik překvapení, o nichž z pochopitelných důvodů nechce mluvit. „Mám ve svém pořadu rád emoce a vůbec mi nevadí, když smích střídá dojetí. I tentokrát bude obojího vrchovatě,” uzavírá Josef Kubáník.

Pořad Na pohovce Jožky Kubáníka se uskuteční 11. dubna ve Slováckém divadle, začátek je v 19 hodin, vstupenky jsou k zakoupení na webu divadla.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x