Na Rožnovsku se rozsvítí vánoční stromy

foto: zlin.cz
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Všichni jistě milujeme slavnostní rozsvěcení vánočních stromů, které vítají příchod adventního času. Ten v Rožnově pod Radhoštěm se rozzáří už 26. listopadu.

Vánoce se pomalu blíží a s nimi přichází i adventní čas. Na Rožnovsku jej přivítají 26. listopadu. Vánoční stromy se potom postupně rozsvítí po celém regionu.

V Rožnově pod Radhoštěm odstartuje program v 16.00 hodin na Masarykově náměstí. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program. Děti budou moci navštívit tvořivou dílnu nebo napsat dopis Ježíškovi. Proběhne také představení nové knihy z edice Rožnovské malé tisky a nebude chybět ani občerstvení. Samotný strom se potom rozsvítí v 17.10 hodin.

Ve stejný den jako v Rožnově se lidé u vánočního stromku sejdou také v obcích Zašové a Vidče. Další den 27. listopadu odstartuje vánoční čas v Prostřední Bečvě, Veselé a Střítěži nad Bečvou. V Zubří pak přivítají sváteční náladu o den později.

Stromky se rozsvítí i první týden v prosinci. Ve Valašské Bystřici se tak stane v pátek 3. prosince a v sobotu 4. prosince v obcích Horní Bečva a Hutisko-Solanec.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x