Nedělní série dopravních nehod: srážka aut u nájezdu na dálnici, převrácený osobák a havárka ve Zlíně u hřbitova

Dopravní nehoda u nájezdu na dálnici. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Spoustu rozbitého plechu a bohužel i několik zraněných si vyžádaly nedělní dopravní nehody ve Zlínském kraji. Bouralo se u Valašského Meziříčí, u nájezdu na dálnici ve směru na Kroměříž a také ve Zlíně nedaleko Lesního hřbitova.

První nehoda se stala v neděli před desátou hodinou dopoledne mezi Brňovem a Podlesím u Valašského Meziříčí, kde havarovalo osobní vozidlo, které se převrátilo na bok. Na místo vyjela dvě zásahová vozidla z centrální hasičské stanice ve Valašském Meziříčí.

Hasiči zkontrolovali zdravotní stav řidičky a po příjezdu zdravotnických záchranářů ji předali do jejich péče. U vozidla museli hasiči provést jeho stabilizaci, protipožární opatření a odpojení akumulátoru. Jakmile Policie ČR prošetřila nehodu, hasiči převrátili automobil zpět na kola. Následně jej odtlačili mimo komunikaci, aby nepřekáželo provozu,“ informoval mluvčí krajských hasičů David Martinec.

V duchu dopravních nehod se bohužel neslo i nedělní odpoledne. Po druhé hodině se srazila dvě osobní auta na silnici č. 55 u nájezdu na dálnici směr Kroměříž.

Na místě byly dvě zraněné osoby, které byly v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Hasiči řešili standardní úkony při dopravních nehodách,“ pokračoval Martinec.

Další nehoda se stala ve čtvrt na čtyři ve Zlíně nedaleko kruhového objezdu u Lesního hřbitova.

Hasiči z centrální stanice ve Zlíně na místě spolupracovali se zdravotnickými záchranáři při ošetření zraněných. Dále provedli protipožární opatření a v místě usměrňovali dopravu. Na žádost policie odstranili překážející vozidlo mimo vozovku,“ dodal k poslední nehodě David Martinec.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x