Neznámý pachatel ukradl ze stodoly nářadí za více než 100 tisíc korun

Foto: Policie ČR
VSETÍNSKO – Kriminalisté vyšetřují krádež motorových strojů a nádraží, které byly uloženy v jedné ze stodol v katastru obce Kateřinice na Vsetínsku. Policie pátrá nejen po neznámém pachateli, ale také po kradených věcech, které mohl zloděj přeprodat dalším osobám.

Časové období, ve kterém k činu došlo, je poměrně dlouhé. Krádež byla prozatím neznámým pachatelem spáchána v období od konce srpna do počátku měsíce října.


„Ze stodoly zmizela mimo jiné motorová pila, dětská motorová buggyna, elektrocentrála a přívěsný vozík za sekačku. Celkem zmizelo zboží za více než sto tisíc korun,“ upřesnil policejní mluvčí Petr Jaroš.

Po pachateli v současné době pátrají vsetínští kriminalisté. Ovšem nikoliv jen po pachateli. Kriminalisty totiž zajímá i další pohyb ukradených věcí. „Není vyloučené, že je pachatel již prodal dalším osobám,“ pokračoval Jaroš.


Kriminalisté se tedy s žádostí o spolupráci obrací i na širokou veřejnost. „Pokud by někdo měl informace o ukradených věcech uvedených na fotografiích, nechť kontaktuje vsetínské kriminalisty prostřednictvím linky 158,“ prosí veřejnost policejní mluvčí.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x