Neznámý zloděj vykradl v Kunovicích dodávku s vánočními dárky

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
KUNOVICE - Škodu za více než 34 tisíc korun způsobil neznámý zloděj v sobotu 26. 12. 2020 v době 11.50 do 13.40 hodin v Kunovicích v ulici Letecká. Vnikl tam totiž do zaparkovaného dodávkového automobilu Dacia Dooker bílé barvy, ze kterého následně odcizil batoh s notebookem, osobními věcmi a vánočními dárky, serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Z auta vzal zloděj rovněž tašku s elektronářadím, kufr s aku nářadím a hodil se mu také dámský batoh s oblečením, hygienickými potřebami a dárky.

Vozidlo bylo odstaveno na parkovišti u železniční zastávky nedaleko průmyslového areálu.

„Pachatel se tímto jednáním se dopustil trestného činu krádež. Vzhledem k tomu, že tento skutek spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu po dopadení až osmileté vězení. Případem se nyní zabývají uherskohradišťští kriminalisté,“ konstatovala Kyšnerová s tím, že v souvvislosti s touto trestnou činností prosí policie o pomoc i širokou veřejnost. „Pokud si někdo v blízkosti zaparkovaného automobilu všiml čehokoliv podezřelého, pohybu osob či vozidel nebo viděl přímo pachatele, ať zavolá na linku 158,“ dodala Kyšnerová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x