Nová doba. Fotbal v úterý. Ševci proti Příbrami

Foto: Fastav Zlín
ZLÍN - Během sedmnácti dnů budou fotbalisté Zlína bojovat s Příbramí. V nadstavbové skupině se hraje kdo s koho, jde o hodně. 6. června vyhráli domácí 1:0 gólem Tomáše Poznara z penalty a frnkli směr nebarážové pozice. Teď už si mohou klást další cíl.

Pokud totiž lepšící se Zlíňané zopakují výsledek a vyhrají jakýmkoliv rozdílem, budou už opravdu blizoučko tomu, aby zapomněli na strasti baráže a mohli si pořádně oddechnout.

„Soupeř bude kousat, hraje o to, aby zase nepadl na poslední místo, které po 35 kolech znamená sešup do druhé ligy. Náš cíl je ale jasný, podat znovu dobrý výkon, zabodovat a dostat se do klidu,“ ví moc dobře zkušený trenér.

Čas na odpočinek je teď mimořádně krátký. Zlínští fotbalisté si ale třeba, co se týče regenerace, po sobotní výhře zkoušejí i ne tak časté metody uvolnění organismu. „Několik z nich si vyzkoušelo i kryokomoru, tak doufám, že nezamrzneme v úterý v podvečer,“ směje se trenér.

Mimochodem úterý je snad nejméně tradičním fotbalovým ligovým dnem.

„Tohle samozřejmě akceptujeme, nejde o to, kdy se hraje, ale jak se hraje,“ dává jasně najevo trenér.

Tým je v pohodě zdravotně, postupně se zapojuje i dlouhodobě zraněný obránce Vraštil. „Výborný kluk, trénuje příkladně, samozřejmě se vše uvidí v letní přípravě,“ dívá se dopředu Páník.

Na zlínské Letné se hraje v úterý od půl šesté navečer. Znovu v maximálním počtu účastníků 1 500, každý sektor může mít zaplněnu jen polovinu, kapacita zlínského stadionu osciluje kolem 6 tisíc fandů.

Do on line prodeje jdou i vstupenky, na které neuplatnili nárok permanentkáři.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x