Nové koupaliště v Uherském Brodě navštívilo v první sezóně přes 50 tisíc lidí

Foto: televize TVS
UHERSKÝ BROD - Premiérová koupací sezóna v nových venkovních bazénech v areálu Centra pohybových aktivit Delfín v Uherském Brodě dopadla na výbornou. Návštěvnost překonala všechna očekávání.

Když vedení uherskobrodské radnice 23. června slavnostně otevíralo nové venkovní koupaliště u Aquaparku Delfín, bylo už zřejmé, že největší městská investice za poslední roky byla trefou do černého.

Důkazem toho je návštěvnost, která byla 50 350 osob. Na to, že jsme otevřeli až koncem června a měli jsme otevřeno do 4. září, myslím, že ta čísla jsou výborná,uvedl ředitel CPA Delfín Uherský Brod Vlastimil Šmíd.

Hlavním lákadlem pro návštěvníky je zážitkový bazén s šedesátimetrovým tobogánem, skluzavkami a nejrůznějšími vodními prvky. Jeho součástí jsou i tři pětadvacetimetrové plavecké dráhy. Starší děti a teenageři oceňují dva skokanské můstky. V provozní budově je bufet, šatny, sociální zařízení nebo zázemí pro plavčíky a technologie.

Otevřeli jsme úplně nový areál za 92 a půl milionu. Nemůžeme samozřejmě říct, že by všechno hned od začátku fungovalo, ale s tím jsme počítali, porodní bolesti vždycky bývají. Mysím si ale, že to zásadní fungovalo a důsledkem toho byla, jak už jsem zmínil, vysoká návštěvnost,“ dodal Vlastimil Šmíd.

Od poloviny srpna už návštěvníkům Aquaparku Delfín i zimního a fotbalového stadionu slouží také nový parkovací dům pro 179 automobilů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x