Novinářské smeče: emoce, humor, vydařený tenisový den

Foto: Zlin.cz
ZLÍN - Po velmi vydařeném 25. ročníku fotbalového Press cupu, který tradičně pořádá Syndikát novinářů Zlínského kraje, se organizátoři po dvou týdnech vydali i tenisovou cestou. Novinářské smeče neboli Köča cup se taky povedl.

Dříve i později narození si zahráli do sytosti. Ředitel turnaje Jiří Novák opět určil zajímavý hrací systém. Deset dvojic si to rozdalo supertiebreakově každý s každým. Jednotlivé zápasy do dvanácti bodů přinášely neskutečné emoce a úsměvy. O to tentokrát šlo v prvním plánu.

Jasnou ozdobou zpravidla mužské domény byla Lenka Kolenovská ze zlínské univerzity. Zdobila samozřejmě – ale nejen – tenisovým uměním.

Pořadatelé ze Syndikátu novinářů připravili krásné poháry pro nejlepší páry, stejně tak individuální ceny. Mimo jiné pro pár Uhlár- Strnad, který měl nejvíce pod čepicí. Odměnou byly stylové pokrývky hlavy z minulého tisíciletí. Jiří Strnad dostal rovněž medaili pro nejkrásnějšího muže.

Co se tenisu týče, šlo o dramatické boje velmi slušné kvality. Ředitel Novák sečetl porci 45 bitev a předal výsledky předsedkyni zlínského syndikátu Janě Bubeníkové. Ta předala ocenění nejlepším.

  1. Nuhlíček – Čada
  2. Novák – Konior
  3. Kögler – Běták
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x