Nový turistický průvodce Valašskem je k dostání v každém íčku

Foto: Destinační společnost Valašsko
VALAŠSKO – Destinační společnost Valašsko připravila pro všechny návštěvníky Valašska nového turistického průvodce. Ten je už nyní k dostání ve všech informačních centrech regionu.

Nový turistický průvodce poskytne návštěvníkům Valašska přehlednou nabídku turistických zajímavostí regionu, od tipů na výlety ke skalám, rozhlednám, památkám, ale i na cyklovýlety nejen po cyklostezkách, ale třeba i na gravel tour. Najdou v něm také inspiraci, kde si užít relax a wellness nebo tipy pro zimní období na lyže, běžky či skialpové trasy.

„V našem regionu dosud nebyl vytvořen jednotný́ turistický průvodce, který́ by nabízel ucelený přehled turistických zajímavostí napříč celým územím. Jednotný turistický průvodce tak návštěvníkům Valašska nabídne přehlednou nabídku turistických zajímavostí regionu a pomůže se jim lépe zorientovat v území a získat informace, kde, co vidět a zažít, a co by určitě neměli minout,“ uvedla Martina Hovořáková z Destinační společnosti Valašsko.

Turistický průvodce je sestaven pro návštěvníky všech věkových kategorií, především pak pro rodiny s dětmi a aktivní seniory.

Turistický průvodce je sestavený pro celoroční návštěvu Valašska a je členěný na rozhledny, památky a zajímavosti, skály na Valašsku, cykloturistiku, pěší turistiku, zimní sporty, ale i na tipy, kde se osvěžit, relaxovat či si užít wellness,“ doplnila Martina Hovořáková.

Pro zájemce je turistický průvodce dostupný zdarma ve všech informačních centrech na Valašsku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x