O suvenýry s identitou města mají návštěvníci Luhačovic velký zájem

Foto: Město Luhačovice
LUHAČOVICE – O suvenýry a regionální produkty v jednotném vizuálním stylu města je ze strany zákazníků stále větší zájem, a tak se město rozhodlo svou stálou nabídku ještě rozšířit. Do obalu se svěžími pestrými ilustracemi a nápaditými slogany se nově oblékly například sýrové sušenky od regionálního výrobce.

Nový vizuál používá město od prosince roku 2019 a od samého začátku ho velmi kladně hodnotí jak veřejnost, tak odborníci z oboru. Oceňují na něm především jednoduchost, nápaditost a nadčasovost. Postupně se tak rozšířil do všech oblastí kulturního, společenského i sportovního života lázeňského města. V jednotném stylu jsou označeny budovy, vlajky, plakáty a speciální identitu mají i Luhačovické Noviny, které vycházejí pravidelně každý měsíc.

Těší mě, jak nás jednotná identita propojila napříč městem. A to jak mezi podnikatelskými subjekty, tak i místními spolky v oblasti sportu, kultury a dalších činností. Zároveň je potěšující, že naše forma rozvíjení identity je i vzorem pro některá jiná města,“ podotýká starosta Luhačovic Marian Ležák.

Pokračování článku najdete zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x