Oblíbené Valentýnské lyžování za hubičku nabídne Ski areál Razula i letos

Ski areál Razula (Foto: Resort Valachy)
VELKÉ KARLOVICE – Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích opět připravil pro lyžaře netradiční oslavu svatého Valentýna. Až do pátku 14. února se tu koná oblíbené Valentýnské lyžování za hubičku, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Lyžaři v těchto dnech obdrží k zakoupenému celodennímu skipasu druhý zdarma, když se dostaví k hlavní pokladně u sjezdovky Razula ve dvou a při koupi skipasu podají důkaz své zamilovanosti. „Způsob, jakým přesvědčí pokladní o svých citech, je zcela na jejich fantazii. Respektujeme, že zamilované mohou být i děti a samozřejmě i osoby stejného pohlaví,“ uvedla mluvčí Ski areálu Razula Martina Žáčková.

Ski areál Razula je otevřen denně od 8.30 do 17.30 hodin a díky poslední sněhové nadílce v něm panují velmi dobré sněhové podmínky.

V den svatého Valentýna, v pátek 14. února, mají zamilovaní ve Velkých Karlovicích i další příležitost k oslavě. Ve Spa hotelu Lanterna se koná Valentýnský degustační večer s šestichodovým menu v zážitkové restauraci Vyhlídka, Cocktail bar Lanterna připravil Valentýnský večírek se šampaňským.

Také v dalších dnech se mohou lyžaři ve Ski areálu Razula těšit na doprovodné akce, například již v úterý 18. února testování lyží Augment nebo v neděli 23. února další závod O pohár strašidýlka Razuláka. Vrcholem lyžařské sezony bude v sobotu 14. března tradiční Maškarní lyžovačka na Horalu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x