Obyvatelé i návštěvníci Hulína se mohou zapojit do neobvyklé letní hry

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Hulín)
HULÍN - Pro své obyvatele i návštěvníky odjinud připravilo město Hulín na léto netradiční zábavu: hru nazvanou Nezvyklá hulínská domovní čísla. Jak už její název napovídá, umožňuje během procházek ulicemi a prostranstvími zjistit, kde se ve městě nacházejí nezvyklá čísla popisná, serveru Zlin.cz to oznámil za hulínskou radnici Zdeněk Dvořák.

„Hra je určena opravdu pro každého a pravidla jsou jednoduchá. Věříme, že zábavu s ní si užije během prázdnin opravdu hodně lidí,“ prohlásil hulínský starosta Roman Hoza.

Kdo si chce Nezvyklá hulínská domovní čísla zahrát, musí splnit jedinou povinnost: vyzvednout si hrací kartu v Informačním centru na náměstí Míru 123, která obsahuje vše potřebné o hře a také tajenku, kterou lze v případě správných odpovědí rozluštit. „Po vyplnění je potřeba hrací kartu odevzdat zpět pracovnicím Informačního centra, které zkontrolují správnost odpovědí a následně účastníkům předají zaslouženou odměnu,“ vzkázala Jarmila Zakravačová, ředitelka Městského kulturního centra Hulín, pod které organizačně spadá Infomační centrum. Hru si lze zahrát až do 31. srpna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x