Obyvatelé vsetínské Ohrady si stěžují na rušení nočního klidu. Situaci řeší radnice i policie

Na vsetínské Ohradě dochází k častému rušení nočního klidu. Foto: Město Vsetín
VSETÍN – Soustavné rušení nočního klidu v okolí hudebního klubu Bunkr trápí obyvatele vsetínské Ohrady už od konce února. Jejich stížností se nyní zabývalo vedení města na jednání rady.

K rušení nočního klidu na Ohradě dochází v závěrech týdnů, nejčastěji v pátek a sobotu večer, kdy se v okolí hudebního klubu Bunkr skupiny osob hlučně baví, křičí, pouští hudbu z přenosných reproduktorů, a to mnohdy přímo pod okny domů. Dochází také ke znečišťování přilehlých dětských hřišť.

Situací se intenzivně zabýváme a řešíme ji již od konce února. V uplynulých týdnech jsem se sešel s provozovatelem klubu a také zástupci městské a státní policie. Městská policie zavedla intenzivní kontroly v okolí klubu o pátečních a sobotních nocích, o součinnost jsme požádali i obvodní oddělení Policie České republiky,“ uvedl starosta Vsetína Jiří Růžička.

Obě policejní složky podle jeho slov také provedly kontrolu provozovny se zaměřením na prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.

Podle Růžičky provozovatel klubu s policií i radnicí při zajištění klidu na sídlišti spolupracuje a zavedl opatření, která by měla pomoci situaci zlepšit.

V součinnosti s městskou policií pracuje na zřízení kamerového systému v okolí klubu a jím najatá bezpečnostní služba prostranství kolem klubu kontroluje,“ dodal Růžička.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x