Od pondělí čeká řidiče další dopravní omezení. Kde si dávat pozor?

ŘSD zahájí opravu silnice I/55 mezi Tlumačovem a Otrokovicemi. Foto: ŘSD
ZLÍNSKÝ KRAJ - Ředitelství silnic a dálnic hlásí komplikace, které čekají řidiče od pondělí 23. května na dvou místech ve Zlínském kraji. V obou případech jde o opravy na silnicích I. tříd.

V pondělí bude zahájena frézováním vozovky oprava povrchu silnice I/55 mezi Otrokovicemi a Tlumačovem. V tomto úseku se bude pokládat mikrokoberec. Od úterý budou uzavřeny rampy u Štěrkoviště.

Objízdná trasa povede po silnici I/55 a ulicích Nadjezd a tř. Tomáše Bati. Provoz na komunikaci I/55 budou řídit regulovčíci. Provoz bude veden kyvadlově. Dokončení prací je plánováno za 2 měsíce, tedy v druhé polovině července 2022.

Od pondělí 23. května začnou také práce na silnici I/50 v buchlovských kopcích. U odbočky na Staré Hutě vybuduje ŘSD opěrnou zeď, 3 propustky a opraví povrch jízdního pruhu ve směru na Brno. Provoz bude zachován obousměrně, rychlost bude snížená na 50 km/h.

Od pondělního rána bude v pracovním úseku uzavřena odbočka na Staré Hutě, řidiči tedy odbočí až v křižovatce na Stupavu. Předpoklad dokončení prací je v září.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x