Opilý muž z Kroměříže napadl svou přítelkyni a poté i strážníky

Ilustrační foto
KROMĚŘÍŽ – Kroměřížští strážníci v těchto dnech zasahovali v jednom z bytových domů, kde osmatřicetiletý muž napadl svou přítelkyni. Agresor, kterému v krvi kolovaly téměř dvě promile, skončil na záchytné stanici.

Na případ upozornil strážníky oznamovatel, který zavolal na linku 156. Operačnímu důstojníkovi řekl, že viděl, jak neznámý muž udeřil ženu a zatáhl ji do vchodu. Na místo byla vyslána hlídka, kterou občané nasměrovali ke vchodu do bytového domu, odkud prý nějaká žena volala o pomoc.

Žena poté na výzvu otevřela byt s tím, že se u nich nic neděje. V obličeji měla však viditelné pohmožděniny, a tak se strážníci nedali odbýt,“ uvedl ředitel městské policie Libor Kubiš.

Na místo přišel i přítel ženy, podle kterého se mezi nimi udála „pouze menší rozepře“. Během jednání se však začala u muže stupňovat agresivita, nadával vulgárně ženě a nakonec fyzicky napadl i strážníky.

Po chvíli byla situace uklidněna, agresor skončil v poutech a pro svůj stav, který zřejmě vyvolal alkohol, byl umístěn na záchytnou stanici k vystřízlivění,“ doplnil ředitel městské policie.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x