Oprava silnice omezí provoz ve Valašském Meziříčí

foto: město Valašské Meziříčí
VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Od 15. až do 17. července zkomplikují dopravu městem vysprávky silnice. Řidiči se musí připravit na omezení, které je čeká.

Ve čtvrtek 15. a pátek 16. července je v plánu frézování vybraných úseků silnice. „Podle informací, které jsme od Ředitelství silnic a dálnic obdrželi, budou vysprávky probíhat v úseku od zatáčky za obcí Jarcová směrem na Valašské Meziříčí až po hranici s okresem Nový Jičín v lokalitě Hulince. Frézovat se má v čase od 17.00 do 22.00. V sobotu 17. července dojde k asfaltování vyfrézovaných úseků,“ uvedla Dagmar Hermannová z odboru komunálních služeb radnice Valašského Meziříčí.

Práce se dotknou vytipovaných míst v délce asi 1,3 km. Přímo ve městě se musí řidiči připravit na omezení na hlavní silnici I/57 pod nemocnicí ve směru na centrum, dále pod školou pro sluchově postižené ve směru na Vsetín a před křižovatkou s ulicí Palackého v obou směrech. Opravou projde i okružní křižovatka mezi hřbitovem a obchodním centrem. Doprava bude v řešených úsecích řízena kyvadlově pomocí semaforů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x