Otrokovická radnice přispěje sportovcům na mimořádné akce

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
OTROKOVICE - Na akce mimořádného významu s mezinárodní účastí pořádané v Otrokovicích v roce 2020 je navržena do rozpočtu města na daný rok částka ve výši 315 tisíc korun. Program pro poskytnutí dotací odsouhlasili na posledním jednání otrokovičtí radní, serveru Zlin.cz to oznámila muvčí města Romana Stehlíková.

Žádosti budou přijímány v termínu od 13. ledna do 14. února 2020. „Dotace mohou využít žadatelé na náklady spojené s organizováním či pořádáním akce mimořádného významu s mezinárodní účastí v oblasti sportu konané na území našeho města,“ přiblížila vedoucí odboru školství a kultury Barbora Šopíková. Doplnila, že žadateli může být poskytnuta dotace v rozmezí 5 až 50 tisíc korun. Požádat o dotaci mohou spolky vykonávající činnosti v oblasti tělovýchovy a sportu, které mají sídlo v Otrokovicích, přičemž členové musejí být pouze fyzické osoby a jejich činnost nesmí být komerční.

Vyplněné žádosti je možné doručit osobně na podatelnu Městského úřadu Otrokovice, nebo poštou na adresu Městský úřad Otrokovice, odbor školství a kultury, nám. 3. května 1340, 765 23 Otrokovice.

„Žádosti budou vyhodnocovány na základě stanovených kritérií, a rozhodnuto bude v termínu do 30. dubna 2020,“ uvedla závěrem Barbora Šopíková.

Celý program pro poskytování dotací a formulář žádosti pro poskytnutí dotace bude zveřejněn na webových stránkách města a na úřední desce.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x