Páteční odpoledne se neobešlo bez nehod

foto: HZS Zlínského kraje
ZLÍNSKO, KROMĚŘÍŽSKO – Páteční odpoledne a večer s sebou přinesly dvě autonehody, které si vyžádaly zranění cestujících. Při jedné skončilo auto v poli, druhou způsobil střet dvou aut na křižovatce.

První z pátečních odpoledních nehod se odehrála mezi Lešnou a Fryštákem na Zlínsku. Havarovalo tady osobní auto, které sjelo ze silnice do pole. Na místě nehody zasahovali profesionální hasiči ze Zlína, kteří uvedli, že si nehoda vyžádala zranění posádky.

Na místě hasičská jednotka odpojila autobaterii a provedla protipožární opatření. Při nehodě začaly z auta unikat provozní kapaliny, které bylo potřeba zasypat sorbentem. Nakonec ještě hasiči uklidili silnici a okolí od úlomků, které by mohly být nepříjemností pro ostatní řidiče.

Další páteční nehoda zaměstnala kroměřížskou profesionální jednotku hasičů u Hulína na Kroměřížsku. Ve večerních hodinách se tady srazila dvě auta, která projížděla křižovatkou.

„V době zásahu složek IZS byla silnice uzavřena. Jedna osoba skončila v péči posádky zdravotnické záchranné služby,“ uvedl Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje na svých sociálních sítích.

Rozbitá auta museli hasiči odsunout mimo silnici, aby ji zprůjezdnili. Následně ještě odklidili úlomky po nehodě, aby tudy mohla ostatní auta bezpečně projíždět.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x