Pátrání po mladících ze Zlínska

Foto: Policie
Hledáme devatenáctiletého mladíka z Valašských Klobouk a nezletilého chlapce ze Zlína.

Policisté pátrají po devatenáctiletém mladíkovi jménem Patrik Rajča z Valašských Klobouk. Mladíka viděli naposledy kamarádi v pátek 28. února kolem půlnoci v obci Lipina u Valašských Klobouk. Pohřešování chlapce nám příbuzní oznámili včera navečer, když se mladík nevrátil domů. Mobilní telefon u sebe nemá.
Pohřešovaný je asi 175 cm vysoké hubené postavy a má krátce střižené hnědé vlasy. Na sobě měl pouze červenou mikinu, černé rifle, světle hnědé kotníkové boty s kožíškem a kolem krku červený šátek.
Policisté prověřují známé, kamarády a příbuzné pohřešovaného muže a všechna místa, kde by se mohl mladík zdržovat. Pátrání je prozatím neúspěšné, proto žádáme o pomoc i veřejnost. Kdo by měl k pohřešovanému jakékoli informace, ať zavolá na linku 158 nebo kontaktuje kteroukoli policejní služebnu. Děkujeme.

Policisté pátrají po dvanáctiletém Vojtěchu Kovandovi ze Zlína, který se dnes ráno nepohodl s rodiči a kolem osmé hodiny odešel z domu neznámo kam.
Pohřešovaný je asi 160 cm vysoké štíhlé postavy. Má světlé vlasy, které má vystříhané kolem uší a dále učesané „na patku“.
Chlapec měl při odchodu z domu na sobě zimní bundu černé barvy s výraznými bílými nápisy, dále oranžovou mikinu s kapucí (jako na fotografii), zřejmě černé rifle a černé tenisky s modrým detailem. Mobilní telefon u sebe nemá.
Policisté po chlapci intenzivně pátrají, prověřují veškerá místa, kde by se mohl hoch zdržovat.
Jakékoli informace k pohřešovanému chlapci volejte na linku 158.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x