Pečovatelka roku 2021 pracuje v brodském Denním stacionáři

Pečovatelkou roku 2021 se stala Hana Tinková. Foto: web města Uherský Brod
UHERSKÝ BROD - Hanu Tinkovou z Denního stacionáře pro mentálně a tělesně postižené přijalo na radnici vedení města Uherský Brod. Z vyhlášení Národní ceny sociálních služeb Pečovatelka roku 2021 si přivezla vítězství v anketě Cena veřejnosti.

Asociace poskytovatelů sociálních služeb České republiky a Diakonie Českobratrské církve evangelické vyhlásila výsledky 9. ročníku Národní ceny sociálních služeb Pečovatelka roku 2021. Během slavnostního večera v pražské Novoměstské radnici převzala Cenu veřejnosti v oboru ambulantní služby Hana Tinková.

Já si velmi ocenění vážím jak po lidské stránce tak po profesní. Vůbec jsem nečekala ani nominaci, jak to skončí, to jsem tedy už vůbec nečekala. Myslela jsem si, že jsou prostě i daleko šikovnější, ale asi to není o šikovnosti, asi to tak mělo být,“ uvedla Pečovatelka roku Hana Tinková.

Haně Tinkové na brodské radnici poděkovali za reprezentaci Sociálních služeb Uherský Brod starosta města Ferdinand Kubáník s místostarostou Petrem Vránou.

„Věřím, že i nadále budete podávat tak kvalitní výkon a budete oblíbená nejenom u klientů, ale i všech. Moc vám za to děkujeme,“ řekl starosta Uherského Brodu Ferdinand Kubáník.

Spolupracovnice, které Hanu Tinkovou na celostátní ocenění nominovaly, uvedly do návrhu na ocenění, že Pečovatelka roku 2021 pracuje v denním stacionáři pro osoby s tělesným a mentálním postižením už přes dvacet let. Práce, kterou vykonává, jí dává smysl, naplňuje ji a cítí se v ní potřebná a užitečná. Na začátku první vlny covidové pandemie prokázala velkou dávku loajality a profesionality a bez rozmýšlení šla dobrovolně vypomáhat do pečovatelské služby, kde pracovala dříve.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x