Pět kousků šohajů ze Slovácka. Příbram deklasovali 5:1

Foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Reprezentační pauzu vyplnili fotbalisté Slovácka k radosti své i svých fanoušků. Během 90 minut duelu s posledním týmem tabulky nastříleli stejně branek jako v předchozích šesti duelech. Na prázdném stadionu se vítězný pokřik rozléhal z šatny docela hlasitě.

Kdy si spravit střeleckou chuť, než právě v utkání proti Příbrami, řekli si Svědíkovi hoši a podle toho se přesně zachovali. Jestli někoho litovat, pak bývalého výborného plejera a dnes trenéra bezradné Příbrami Pavla Horvátha. Ten se u lajny snažil cvičit hlasivky, seč to šlo, ale to je prostě pramálo. Na trávníku pomoci nemůže.

Ve 37. minutě mohl zatleskat báječnému zákroku svého brankáře Melichara, který vyrazil gólovou ránu Helebranda. Jenže, co to bylo platné, když za chviličku přiletěl míč na malé vápno, Melichar ještě zasáhl, ale na dorážku Hofmanna už nárok neměl.

Druhý poločas přinesl slušný brankostroj.

V 58. minutě proměnil penaltu Daníček.

Za pět minut poté sklepl Kliment šikovně zády míč pro Sadílka a ten nacpal přízemní ránu k tyči.

Hosté prchli z mrákot za malou chvíli, kdy kopali také z puntíku pokutového kopu a Pilík se nezmýlil.

Ale domácí zdaleka neměli dost. A tak čtvrt hodiny před koncem zvýšil hlavou Daníček, který minutku před finišem časomíry přenechal penaltu Ciciliovi. Hattrick se tedy nekonal, domácí útočník ale nezvahál a bylo hotovo.

1.FC Slovácko – FK Příbram 5:1.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x