Ples města Kroměříže láká na Knechtovou, Bernatského i originální dárek

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Kroměříž)
KROMĚŘÍŽ - Reprezentační ples města Kroměříže se uskuteční v sobotu 18. ledna. Jeho hlavními hvězdami budou slovenská zpěvačka Katarína Knechtová a moderátor a sportovní redaktor České televize Vojtěch Bernatský, serveru Zlin.cz to oznámila za kroměřížskou radnici Šárka Kučerová.

Dům kultury, pořadatel akce, připravil pro návštěvníky zajímavý program, bohatou tombolu i lákavé občerstvení v ceně vstupného, jehož součástí bude bílé víno s originální etiketou. „Budu ráda, když lidé na ples města přijdou, chtěla bych je do Domu kultury co nejsrdečněji pozvat. Ale budu ještě raději, když se tu budou dobře bavit, příjemně cítit a napřesrok zavítají na stejnou akci znovu,“ pozvala na ples místostarostka Daniela Hebnarová.

Slovenská zpěvačka Katarína Knechtová v průběhu večera vystoupí ve dvou blocích ve 22.00 a ve 23.00 hodin. Moderátor a sportovní redaktor České televize Vojtěch Bernatský pak provede hosty celým večerem. Navíc přislíbil originální vystoupení, kde ukáže své imitátorské schopnosti. 

Každý návštěvník dostane po příchodu welcome drink v podobě sklenky sektu, na jednotlivých stolech bude připravené občerstvení ve formě obložených chlebíčků a láhev bílého vína „cuvée Kroměříž“ z Velkých Pavlovic. Láhev má etiketu s aktuální grafikou letošního plesu. „Mám takovou představu, že bychom mohli každoročně vydat originální etiketu vinné láhve při příležitosti městského plesu. Vznikla by tak celá sběratelská série, jejíž jednotlivé položky nebude možné koupit,“ představil letošní novinku i plány do budoucna ředitel Domu kultury Pavel Sedláček.

Neodmyslitelnou součástí programu plesu bude tombola, a to hned dvojí. Připravena je klasická tombola „ruličková“, kde si mohou zájemci koupit za 10 Kč lístek a po jeho rozbalení hned zjistí, zda a jak uspěli. O půlnoci se pak budou losovat tři hlavní ceny a do slosování půjdou lístečky s čísly, které zdarma dostane při příchodu každý platící návštěvník. Tady bude první cenou LCD televizor, který věnoval starosta Jaroslav Němec.

Ve slavnostně vyzdobeném Společenském sále zahraje brněnská bigbandová kapela The People Music, v Hudebním sále vystoupí kroměřížské Event Jazz Trio, ve foyer bude hrát živá pocitová hudba, program zpestří taneční vystoupení. Připravený bude i originální fotokoutek.

Vstupenka do Společenského sálu přijde na 490 korun, vstupné na balkon ve druhém patře a do Konferenčního sálu stojí 420 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x