Po dvou letech se veřejnosti opět otevřou dveře malenovického pivovaru

ilustrační obrázek, foto: zlin.cz
MALENOVICE – Po dvou letech půstu v Pivovaru Malenovice proběhnou pivovarské slavnosti. A odstartují už dnes přesně v poledne.

Milovníci piva by teď měli zbystřit. Po dvou letech se malenovický pivovar opět otevírá veřejnosti. A to hned stylově. Dnes přesně v poledne totiž odstartují pivovarské slavnosti.

Návštěvníci se můžou těšit na 25 druhů piva, z nichž 10 bude reprezentovat místního Zlínského ševce. A že nemůžete lepek? Nevadí, právě pro vás pivovar připravil čepované bezlepkové pivo. A pokud vás chmelový mok nikterak neláká, jistě si vyberete z nabídky exkluzivní kávy. Hlad potom zaženete dobrotami z udírny a čerstvými bramboráky. Pro mlsouny, kteří si potrpí spíše na něco sladkého, bude nachystaná zmrzlina a palačinky.

Těšit se můžete i na bohatý program. Od 12:00 do 16:00 hodin budou probíhat prohlídky pivovaru. Ty hudebně doprovodí skupiny INFINITY, Minami, Podjezd, Ocelot a prostor se najde také pro ZUŠ Malenovice. Chybět nebude dokonce ani ukázka historického šermu. To samozřejmě není vše, celý den bude doprovázet také spousta atrakcí pro malá i velké.

Pořadatelé lákají také na bohatou tombolu, ve které najdete nejen pivní ceny. Jednou z hlavní cen je například lázeňský pobyt v Luhačovicích.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x