Pohár na Slovácku. S Bohemians se čeká urputný zápas

Foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Březen, zpoza kamen vylezem... a jdeme do hlediště na fotbal. Upravené přísloví je jasným příkazem pro fanoušky už nějaký čas nejúspěšnějšího moravského klubu 1.FC Slovácko. Jeho fotbalisté hostí ve středu 1. března ve čtvrtfinále MOL Cupu pražské Bohemians.

Kdo si vybaví předešlou spanilou jízdu bílého slováckého baletu až k zisku poháru, je na špičkách. Následovaly přímo historické zápasy v Evropě – výprava slováckého týmu se podívala do Istanbulu, Stockholmu, Kölnu, Nice či Bělehradu. Zní to s odstupem času báječně, tak proč se nepokusit o repete.

V cestě stojí zkušený pražský tým. Taky velmi toužící po dlouhatánských letech po průniku na evropské trávníky.

„Mají i přes odchod některých opor třeba Hronka nebo Květa nabitý mančaft, v útoku hrozí například Puškáč či Drchal, čeká nás velmi těžký zápas, ale vede tudy cesta do Evropy, musíme makat, hrajeme doma, těšíme se na přízeň fanoušků,“ má jasno domácí útočník Ondřej Šašinka.

Hraje se v Uherském Hradišti od středečních 17:00. Klub moc dobře ví, jak důležité je domácí prostředí.

Vstupné za stovku, děti do patnácti let zdarma a mimo jiné zajímavá akce s názvem Přiveď svou třídu na fotbal. Fotbal musí bavit… a také se o něj marketingově starat.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x