Policejní jezdkyně bodovaly na mistrovství České republiky, nezastrašila je ani zahraniční konkurence

foto: Policie ČR
ZLÍNSKÝ KRAJ, BRNO – Zástupkyně zlínského policejního oddělení služební hipologie změřily síly se svými kolegy na 24. Mistrovství České republiky v jízdě na koni. Lucie Malá s koněm Marlot vybojovala v republikové soutěži bronzovou medaili, o jediné místo tak pokořila svoji kolegyni Markétu Huskovou. Reprezentantky ze Zlínského kraje se ale neztratily ani mezi mezinárodní konkurencí.

Uplynulý víkend přinesl do Brna 24. Mistrovství České republiky v jízdě na koni. Na něj vyrazily i zástupkyně zlínského policejního oddělení služební hipologie, které vysoutěžily bronzovou a méně populární, přesto úctyhodnou, bramborovou medaili.

Mezi konkurencí z České republiky vybojovala Lucie Malá na koni Marlot právě třetí místo. Jen o jedinou příčku za ní skončila její kolegyně Markéta Husková, kterou soutěží pronesl kůň Don Landos.

Obě jezdkyně se zúčastnily taky mezinárodního klání. V tom závodilo celkem 29 jezdců nejen z tuzemska, ale taky z Maďarska, Slovenska, Polska, Rumunska nebo Velké Británie. I v této kategorii dělila obě zástupkyně Zlínského kraje jediná příčka, kdy se Malá opět umístila před Huskovou a obsadily tak sedmé a osmé místo.

„Za skvělou reprezentaci Krajského ředitelství policie Zlínského kraje zúčastněným děkujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů nejen v soutěžních kláních, ale i v běžném výkonu služby,“ přeje úspěšným jezdkyním mluvčí policie Petr Jaroš.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x