Policie našla v sutinách domu na Vsetínsku těla ženy a tří dětí. Případ řeší jako vraždu

Foto: HZS ZK
LOUČKA – Tragické vyústění má výbuch rodinného domu v Loučce na Vsetínsku, ke kterému došlo v neděli ráno. V sutinách domu policisté nalezli čtyři mrtvé lidi.

Pár minut po čtvrt na šest v neděli ráno otřásl obcí Loučka výbuch, který následně způsobil požár a zdevastoval starší rodinný dům. Před ním zůstal ležet v bezvědomí jednatřicetiletý muž s popáleninami, který byl ve vážném stavu vrtulníkem transportován do ostravské nemocnice.

Na místě následně zasahovali kriminalisté a psovodi, kteří zjišťovali, zda byl muž v době neštěstí v domě sám. Při rozebírání konstrukce budovy bohužel policisté objevili čtyři mrtvá těla.

Včera večer jsme v sutinách domu nalezli čtyři mrtvá těla. Jedná se o jednu ženu a tři děti,“ sdělila Policie České republiky dnes před osmou hodinou na svém twitterovém účtu.

Případ policie předběžně kvalifikovala jako vraždu, nyní čeká na výsledky pitvy,“ uvedla krajská policejní mluvčí Simona Kyšnerová a dodala, že v tuto chvíli policie více informací sdělovat nebude.

Dům je po výbuchu zničený, velká část objektu se zřítila. Hasiči na místě od nedělního rána rozebírali konstrukci budovy a zajišťovali statiku objektu, povolán byl také USAR tým Moravskoslezského kraje pro vyhledávání a záchranu v sutinách a Záchranný útvar Hlučín.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x