Poliklinika v Kloboukách nabízí antigenní testování

Valašskokloboucká poliklinika
Valašskokloboucká poliklinika. Foto: Valašskokloboucká poliklinika
VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Od pondělí 12. dubna budou moci zájemci z řad veřejnosti i ze strany firem využívat nové odběrové místo na Valašskokloboucké poliklinice. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

Antigenní testy na stanovení onemocnění covid-19 budou prováděny ve vestibulu přístavby třikrát týdně, a to na základě předchozí telefonické objednávky na čísle 603 261 680. Na stejném telefonu si mohou zaměstnavatelé dohodnout také výjezd mobilního týmu k testování přímo ve svých firmách.

Podle zájmu budeme provádět antigenní testování v úterý, ve čtvrtek a v pátek v dopoledních i odpoledních hodinách. Zájemci se na testování musí předem objednat, abychom jim sdělili konkrétní čas návštěvy a předešli tvoření front. Pro urychlení mohou rovněž nahlásit své kontaktní údaje potřebné pro doručení výsledku testu. Na místě se pak nezdrží déle než 5 minut. Výsledek bude známý přibližně do 20 minut a testovaným bude sdělen formou SMS nebo e-mailu,“ uvedla Jitka Zobačová, ředitelka Valašskokloboucké polikliniky. Pro identifikaci by si s sebou měli lidé přinést kartičku pojištěnce.

V současné době je možnost podstoupit bezplatné antigenní testování každé tři dny. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x