Potvrzeno. Hokejisté Vsetína odehrají domácí zápasy baráže v Brně

Hokejisté Vsetína odehrají domácí zápasy baráže o extraligu v brněnské Winning Group Areně. Foto: VHK Robe Vsetín
VSETÍN – Zlín ani Poruba to není, hokejisté Vsetína nastoupí k domácím zápasům baráže o Tipsport extraligu proti Kladnu v brněnské Winning Group Areně. Barážové zápasy v moravské metropoli jsou na programu v neděli 21. dubna a pondělí 22. dubna. Případné šesté utkání se odehraje v sobotu 27. dubna.

„Chtěl bych tímto velmi poděkovat Liboru Zábranskému a celé Kometě, že nám umožní odehrát naše barážová utkání ve svém domácím prostředí. Pro naše fanoušky půjde o svátek hokeje a věříme, že si jich do Brna najde cestu co nejvíc,“ uvedl Petr Neumann, jednatel vsetínského klubu, který má za sebou vítězné finále Chance ligy proti Zlínu.

„Když mně Radim Tesařík zavolal, nebylo z mého pohledu co řešit. Jak já, tak sportovní manažer Komety Pavel Zubíček jsme ve Vsetíně působili, měli jsme tu čest hrát před vsetínskými fanoušky a zvednout tam nad hlavu pohár mistra republiky. Na to období mám jen ty nejlepší vzpomínky. Tehdy bychom s Radimem a Pavlem nikdy nevěřili, že se potkáme v těchto rolích a budeme zažívat tento sportovní příběh. Navíc v Kometě pracují i dva rození Vsetíňáci Petr Vychopeň s Vaškem Trávníčkem, o to bude spolupráce obou klubů jednodušší. Všichni uděláme maximum pro to, aby se hráči, realizační tým, fanoušci i sponzoři Vsetína cítili v naší aréně jako doma a oslavili postup,“ uvedl majitel a generální manažer HC Kometa Brno Libor Zábranský.

TERMÍNY BARÁŽE O TIPSPORT EXTRALIGU:

B1: Středa 17. dubna:
Kladno – Vsetín 17:00
B2: Čtvrtek 18. dubna:
Kladno – Vsetín 18:00
B3: Neděle 21. dubna (Winning Group Arena):
Vsetín – Kladno 17:00
B4: Pondělí 22. dubna (Winning Group Arena):
Vsetín – Kladno 18:00
B5: Čtvrtek 25. dubna:
Kladno – Vsetín 18:00
B6: Sobota 27. dubna (Winning Group Arena):
Vsetín – Kladno 17:00
B7: Pondělí 29. dubna:
Kladno – Vsetín 18:00

CENY VSTUPENEK NA BARÁŽ:

Ceny na jednotlivá utkání:
Stání – 250 Kč
Sezení – 450 Kč

Balíček na první dvě utkání (neděle/pondělí):
Stání – 400 Kč
Sezení – 700 Kč 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x