Požár zachvátil zahradní domek v Brodě

Požár zachvátil zahradní domek v Brodě. Foto: HZS Zlínský kraj
UHERSKÝ BROD - Nepříliš klidné ráno měly hasičské jednotky z okresu Uherského Brodu, když nad ránem vyjely k ohlášenému požáru zahradního domku.

Dnes v noci vyjely 4 jednotky hasičů k požáru zahradního domku v ulici Rolnická v Uherském Brodě. K ohlášení požáru došlo v ranních hodinách ve 2:31 hodin. Oznamovatel pouze sdělil, že vidí za průmyslovým areálem v dálce plameny. Požární poplach byl vyhlášen jednotce profesionálních hasičů z požární stanice Uherský Brod a jednotkám Sboru dobrovolných hasičů města Uherský Brod a obcí Nivnice a Vlčnov.

K místu požáru hasiče navigovala záře hořícího zahradního domku. Hasiči v dýchacích přístrojích požár uhasili jedním proudem vody. Na místo požáru se dostavila i jednotka Policie České republiky a vyšetřovatel hasičů.

Hasiči v dýchacích přístrojích požár uhasili jedním proudem vody. Domek navazoval na skleník, který byl požárem také poškozen. Příčina požáru je v šetření hasičů. K zranění osob nedošlo,“ uvedl nadpraporčík Roman Žemlička – Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x