Před odvetným zápasem fotbalistů Slovácka jsou policisté v pohotovosti

Foto: Policie ČR
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Před čtvrteční odvetou pohárového utkání mezi domácím týmem 1. FC Slovácko s bulharským Plovdivem jsou v pohotovosti nejen fanoušci obou klubů, ale také policisté Zlínského kraje. K dispozici bude několik policejních jednotek včetně psovodů a jezdců na koni.

Policisté Zlínského kraje se už dnes připravují na čtvrteční ostře sledované fotbalové utkání, které odehrají v rámci Evropské konferenční ligy UEFA fotbalisté 1. FC Slovácko a PFK Lokomotiva Plovdiv v 19.00 hodin na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti.

Na pohárový zápas se připravuje pořádková jednotka, policisté z pohotovostního a eskortního oddělení, z obvodních oddělení, dopravní policisté, policejní psovodi a policisté z řad policejní hipologie. Chybět nebudou ani kriminalisté a policisté z antikonfliktního týmu, strážníci Městské policie z Uherského Hradiště a členové bezpečnostní agentury.

Upozorňujeme návštěvníky fotbalového zápasu i veřejnost na obezřetnost v dopravě. Vzhledem k uzavírkám komunikací v okolí Uherského Hradiště vyjeďte na zápas s dostatečným časovým předstihem. Při parkování se řiďte pokyny policistů a pořadatelů a parkujte pouze na místech k tomu určených,“ uvedla tisková mluvčí krajských policistů Monika Kozumplíková.

Policie dále připomíná, že podle aktuálně platných vládních opatření je nutné před vstupem na stadion prokázat bezinfekčnost, ať už prodělaným onemocněním covid-19 v posledních 180 dnech, dokončeným očkováním či negativním testem, potvrzení od zaměstnavatele však nestačí. Po celou dobu zápasu musí mít návštěvníci nasazený respirátor.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x