Při půlnoční nehodě ve Vsetíně šlo k zemi elektrické vedení

foto: HZS Zlínského kraje
VSETÍN – Krátce před půlnocí vyjížděli profesionální hasiči ze Vsetína do ulice Jasenická. Při autonehodě šel k zemi plot i sloup s elektrickým vedením.

Krátce před půlnocí dostali profesionální hasiči ze Vsetína hlášení o autonehodě, při které osobní automobil narazil do plotu rodinného domu. Shodou okolností to jednotka neměla na místo zásahu daleko, incident se totiž odehrál ve Vsetíne v ulici Jasenická.

Když dojeli hasiči na místo, zjistili, že náraz auta zničil i sloup elektrického vedení, který šel k zemi. Zasahující jednotka tak nejdřív zasypala sorbentem unikající provozní kapaliny z auta a odpojila akumulátor. Následně bylo na čase řešit povalený sloup s elektrickými dráty.

Velitel zásahu si na místo vyžádal pracovníky distribuce elektřiny k zajištění sloupu elektrického vedení,“ uvedl Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje stručně na svých sociálních sítích.

Posádka, která v havarovaném autě cestovala, utrpěla během nárazu zranění a skončila tak v péči zdravotnické záchranné služby. Na místo přijela i Policie České republiky, která celou nehodu zdokumentovala. Následně mohli hasiči uklidit úlomky vozidla a použitý sorbent, aby průjezd kolem místa nehody byl pro ostatní řidiče bezpečný.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x