Při tragické nehodě u Zlechova zemřeli dva lidé, další čtyři jsou zranění

foto: Policie ČR
ZLECHOV, STARÉ MĚSTO – Tragická nehoda tří aut zastavila odpoledne dopravu mezi Zlechovem a Starým Městem. Dva cestující na místě zemřeli, další čtyři putovali do nemocnice.

Brzy odpoledne došlo mezi Zlechovem a Starým Městem na Uherskohradišťsku k tragické dopravní nehodě. Srazila se tady tři osobní auta. Na místo okamžitě vyrazily všechno složky integrovaného záchranného systému.

„Čtyřiašedesátiletý řidič osobního vozidla Kia vjel z dosud neznámých příčin při jízdě od Brna směrem do Uherského Hradiště do protisměru, kde se postupně střetl s dvěma protijedoucími vozidly. Řidič i jeho o dva roky starší spolujezdkyně utrpěli zranění, kterým na místě podlehli,“ uvedla mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Další čtyři zraněné cestující převezly sanitky do nemocnice. Mezi zraněnými byly taky malé děti ve věku čtyři a pět let. Ty na místě zdravotníci ošetřili a společně s jejich matkou odvezli do Uherskohradišťské nemocnice. Do stejné nemocnice putoval i další cestující, který měl podle mluvčí záchranné zdravotnické služby pořezané horní končetiny.

Na místo nehody původně přiletěl i vrtulník zdravotnické služby. Ten ale zasahující lékař zase odvolal.

Okolnosti nehody zjišťují kriminalisté a dopravní policisté. Vozovka byla po dobu vyšetřování dopravní nehody obousměrně uzavřena, dopravu řídili na místě policisté.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x