Provoz očkovacího centra Uherskohradišťské nemocnice se přesouvá do infekční ambulance

Provoz očkovacího centra se přesouvá do infekční ambulance. Foto: Uherskohradišťské nemocnice
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Vzhledem ke stále se snižujícímu počtu zájemců o vakcinaci proti onemocnění covid-19 se v tomto týdnu přesune provoz očkovacího centra z budovy P, nacházející se ve východní části areálu Uherskohradišťské nemocnice, do prostor infekční ambulance (budova E).

„V posledních týdnech jsme očkovali maximálně dva dny v týdnu v průměru kolem 100 pacientů, což je výrazný pokles oproti posledním měsícům. Očkování bude od pátku 11. března probíhat v infekční ambulanci každý pátek v odpoledních hodinách. V případě vyššího počtu zájemců o vakcinaci prodloužíme provozní dobu,“ říká vedoucí očkovacího centra MUDr. Irena Baroňová.

Pro všechny zájemce o očkování nadále platí povinnost rezervace termínu prostřednictvím portálu Centrálního rezervačního systému. V případě dotazů či problémů s registrací se můžete telefonicky obrátit na asistenční linku 1221, která je k dispozici každý den od 8 do 19 hodin.

V očkovacím centru Uherskohradišťské nemocnice bylo podáno více jak 100 tisíc dávek vakcíny proti onemocnění covid-19. U očkování dětí ve věkových kategoriích 5 až 11 a 12 až 15 let je nezbytná přítomnost zákonného zástupce. U dospělých je k samostatnému očkování potřeba přinést s sebou občanský průkaz a průkaz pojištěnce.

Dotazy na termíny, přeobjednání termínu: tel. 724 473 208, e-mail: vakcinace@nemuh.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x