Průmyslová zóna v Holešově má nové vedení

Strategická průmyslová zóna Holešov (Foto: Zlínský kraj)
HOLEŠOV - Rada Zlínského kraje, která je zároveň Valnou hromadou akciové společnosti Industry Servis spravující pro Zlínský kraj Strategickou průmyslovou zónu Holešov, odvolala z funkce předsedkyně představenstva této společnosti Věru Fouskovou a na základě výběrového řízení s účinností od 1. března 2021 zvolila do funkce předsedy představenstva Lucii Pluhařovou. Server Zlin.cz o tom informoval náměstek hejtmana Lubomír Traub, zodpovědný za strategický rozvoj, územní plánování a cestovní ruch.

„Od nového vedení očekáváme dynamické podněty k rozvoji této strategické průmyslové zóny, kterou Zlínský kraj potřebuje do roku 2040 obsadit. Tímto splníme podmínky Ministerstva průmyslu a obchodu, které máme jako kraj nastaveny. Věřím, že do konce volebního období se nám podaří zajistit, aby minimálně na všech pozemcích v centrální části průmyslové zóny byly dokončeny a zprovozněny výrobní a další podnikatelské prostory,“ řekl náměstek Lubomír Traub.

Jak dále doplnil, je si vědom, že vývoj na trhu práce v nejbližších letech je vzhledem k aktuální epidemiologické situace těžko předvídatelný. „Nicméně můžeme potvrdit, že naším cílem je různorodé obsazování průmyslové zóny co do velikosti i charakteru podnikatelských záměrů. Chceme, aby vedle výroby byly zastoupeny i služby, prostory k pronájmu i k volnočasovým aktivitám. Důležité je, abychom postupovali v souladu s podmínkami životního prostředí,“ dodal Traub.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x