První hokejové derby tohoto roku. Do akce jdou mimo jiné desítky policistů

Úvodní buly na prvním hokejovém derby roku obstarají legendy vsetínského klubu. Ilustrační foto (archiv VHK ROBE Vsetín)
VSETÍN - Dnes, tedy v sobotu od 17.00 hodin se na vsetínském zimním stadionu střetnou hokejové týmy VHK ROBE Vsetín a Berani Zlín. Do bezpečnostního opatření bude nasazeno bezmála osm desítek policistů z řad pořádkové a dopravní policie, psovodi, kriminalisté či členové antikonfliktního týmu.

„Vzhledem ke zkušenostem z již odehraných vzájemných zápasů, které často neobešly bez komplikací, apelujeme na důsledné respektování pokynů policistů, strážníků či pořadatelů. Důrazně připomínáme, že je zakázáno na stadion nosit jakoukoliv pyrotechniku,“ upozorňuje mluvčí krajské policie Petr Jaroš.

DŮLEŽITÁ ORGANIZAČNÍ UPOZORNĚNÍ OD POŘADATELSKÉHO TÝMU:

  • Hosté mají k dispozici 150 vstupenek. Další vstupenky pro hosty v prodeji nebudou. S jinou vstupenkou než do sektoru hostů nebudou hosté do sektoru hostů vpuštěni.
  • Pokladna u zimního stadionu, stejně jako Lapač samotný, se v sobotu otevře v 15:30.
  • Kamenná prodejna fanshopu VHK otevírá již v 15:00.
  • V prostorech zimního stadionu platí přísný zákaz prodeje a distribuce tvrdého alkoholu, rovněž platí zákaz prodeje piva podnapilým.
  • Klub VHK ROBE Vsetín vyzývá všechny návštěvníky utkání ke slušnému chování odpovídajícímu valašskému hokejovému svátku.

Zdroj: Policie ČR, VHK ROBE Vsetín

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x