Punč, makrely, sele i Ježíškova dílna. Hanácká Slavia zve na fotbalový advent

Fotbalový klub z Kroměříže vymyslel nejen pro příznivce netradiční vánoční akci. Foto: SK Hanácká Slavia Kroměříž
KROMĚŘÍŽ – I po skončení podzimní části sezony bude na stadionu Jožky Silného pořádně živo. Hanácká Slavia Kroměříž zve všechny členy klubu, hráče, trenéry, rodiče i příznivce na Fotbalový advent. Společenská událost přátel třetiligového klubu i příznivců kulturního života v třicetitisícovém městě se koná v sobotu 10. prosince od deseti hodin.

Jedná se o tradiční vánoční trhy, kde nebude chybět bohaté občerstvení včetně tradičního punče a svařáku. Těšit se můžete na grilované klobásy, makrely, čerstvé palačinky. V neposlední řadě velkým lákadlem bude čerstvě připravené sele na rožni, které se začne podávat kolem sobotního poledne,“ láká na nevšední akci místopředseda klubu SK Hanácká Slavia Kroměříž Karel Heinz.

Celým adventním dnem provede návštěvníky moderátorská stálice Petr Krejčí. Hudební doprovod celé akce obstará oblíbený Ruda Gregor.

Dále bude připraven klubový stan, ve kterém můžete pořídit klubové oblečení, suvenýry a nově také zimní kolekci s novou klubovou identitou. V programu jsme mysleli i na nejmenší. Pro ně bude připravena Ježíškova dílna a velmi oblíbené malování na obličej,“ informuje Heinz.

Hanáci poprvé v historii klubu přímo na Stadionu Jožky Silného za doprovodu pěveckého sboru ZŠ Slovan Kroměříž rozsvítí vánoční stromeček.

Fandové na akci mohou potkat členy klubu, trenéry, vedení i hráče prvního týmu.

Jménem celého klubu bych Vás rád pozval na tuto společenskou akci. Společně tak můžeme příjemně strávit předvánoční čas a zakončit náročný fotbalový kalendářní rok,“ dodává Heinz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x