Rekonstrukce silnice uzavře točnu v Bělově, autobusy se budou muset otáčet na křižovatce

foto: DSZO
BĚLOV – Od pondělí 10. června si budou muset cestující i řidiči jedoucí do Bělova zvyknout na to, že se autobusy linky MHD č. 57 budou otáčet na křižovatce vedoucí do obce. Normálně by jezdily až na točnu, ta se ale kvůli opravě silnice úplně uzavře.

Konečná zastávka linky MHD č. 57, která se půdně nacházela na točně v Bělově, se přesune asi o 200 metrů dále. Cestující tak budou muset udělat několik kroků navíc, pro autobusy a další řidiče to ale může znamenat nepříjemné změny. Vozy linky, která jezdí mezi Otrokovicemi a Bělovem, se totiž budou muset otáčet už na křižovatce, ze které by normálně pokračovaly dál k točně.

Změna přichází společně s rekonstrukcí krajské silnice, která tak uzavře původní konečnou zastávku. Ta náhradní, která bude umístěná do prostoru už zmiňované křižovatky, začne fungovat od pondělí 10. června a zůstane tam asi dva měsíce.

„Konečná zastávka v Bělově bude posunuta v termínu od pondělí 10. června pravděpodobně do 9. srpna 2024,“ upřesnil vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x