Řidič osobního auta putoval po srážce s kamionem do nemocnice

foto: HZS Zlínského kraje
HORNÍ BEČVA – V pátek po šesté hodině večerní vyjížděli hasiči ke srážce osobního auta s kamionem. Nehoda si vyžádala zranění řidiče.

V pátek, sedmnáct minut po šesté hodině večerní, vyjížděli hasiči ke srážce osobního auta s kamionem do obce Horní Bečva. K nehodě došlo nedaleko odbočky na Pustevny na silnici E442.

Jako první na místo nehody dorazila jednotka dobrovolných hasičů z Horní Bečvy. Hasiči našli v osobním autě zraněného řidiče, kterého vyprostili a poskytli mu první pomoc. Následně pacient putoval do rukou zdravotníků Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje.

K nehodě brzy přijely také profesionální jednotky z Valašského Meziříčí a Rožnova pod Radhoštěm. Odpojili autobaterii zničeného osobního auta a zasypaly provozní kapaliny, které vytekly na silnici, sorbetem.

Na místě nesměla chybět ani Policie České republiky. Aby mohli muži zákona havárii řádně vyšetřit, osvětlovali jim hasiči místo nehody teleskopickým reflektorem. Ten umístili na nástavby zásahových vozidel, aby tak osvítil co největší plochu.

Když bylo po všem a obě poškozená auta opustila silnici, mohli hasiči odjet zpět na své základny.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x