Řidiče trápil sníh, nehody si vyžádaly několik zranění

Autonehoda u obce Lužná, foto: HZS Zlínského kraje
LUŽNÁ, ZDOUNKY – Sníh trápil řidiče v celém Zlínském kraji. Namrzlé silnice si vyžádaly hned několik dopravních nehod, které skončily zraněním cestujících.

Během nedělního dopoledne museli hasiči vyjíždět k nehodě u obce Lužná. Jako první se na místo dostavila profesionální jednotka ze Vsetína a jelikož na místě ještě nebyla zdravotnická záchranná služba, hasiči okamžitě poskytli raněným osobám první předlékařskou pomoc.

Ve voze značky Škoda Octavia cestovali dva dospělí a dítě, které utrpělo lehčí zranění a skončilo v péči zdravotníků. Ve druhém autě jela čtveřice dospělých pasažérů. O tři z nich se musela opět postarat zdravotnická záchranná služba.

Hasiči u obou aut provedli protipožární opatření a usměrňovali na místě dopravu. Jakmile to situace dovolila, odtáhli havarovaná auta mimo silnici.

K další nehodě, jejímž viníkem byl napadaný síh na silnici, vyjížděli hasiči ze stanice v Kroměříži. Dvě auta se střetla u obce Zdounky.

Ve voze značky Ford se zranili tři dospělí cestující, v autě značky Opel dva. Všichni tak skončili v péči zdravotnické záchranné služby.

Hasiči opět provedli protipožární opatření u havarovaných aut a odpojili autobaterie. Před svým návratem na stanici ještě uklidili vozovku od střepů a úlomků.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x