Rožnov vydal nástěnný kalendář na rok 2021

Foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Kalendář reprezentativních fotografií města pro rok 2021 vydalo město Rožnov pod Radhoštěm. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí rožnovské radnice Marek Havran.

Kalendář stojí 99 korun a k dostání je v rožnovském turistickém informačním centru, které je od čtvrtka 3. prosince opět otevřeno. Autorem všech snímků je fotograf Marián Béreš.    

Každý měsíc nástěnného kalendáře obsahuje jednu zajímavou fotku z Rožnova nebo blízkého okolí. „V kalendáři jsou fotografie z Masarykova náměstí, z Jurkovičovy rozhledny, nechybí Hudební altán nebo Valašské muzeum v přírodě. Velmi zajímavá je například fotografie nočního Rožnova, která obstarala měsíc červenec. Věříme ale, že kalendář se lidem bude líbit jako celek,“ uvedla Hana Salvia z turistického informačního centra. Kalendář města na rok 2021, který může být třeba dobrým tipem na dárek, je v prodeji v turistickém informačním centru na Masarykově náměstí.

V informačním centru kromě čerstvě naskladněného kalendáře jsou k dostání také další zajímavé dárky. Pořídit si zde můžete například knihy z edice Rožnovské malé tisky (konkrétní tituly skladem vám potvrdí pracovnice Íčka), publikaci Zapomenutá zákoutí s mnoha zajímavými fotografiemi z Rožnova za starých časů nebo knihu „Rožnov pod Radhoštěm – brána Beskyd, srdce Valašska“. „Speciálním tipem na velmi originální dárek je kniha rožnovského spisovatele Richarda Sobotky s názvem Bezruký Frantík. Exkluzivně v našem informačním centru máme dvacet těchto knih s podpisem autora,“ doplnila Jana Křenková Bajanová z rožnovského informačního centra. K dispozici jsou v Íčku například také oblíbené plecháčky, které jsou ve variantě celoroční i vánoční.

Turistické informační centrum Rožnov je otevřeno od 3. prosince 2020, jak schválila Vláda ČR. Otevírací doba je standardní, tedy v pracovní dny 8.30 – 17 hodin, v sobotu 9.00 – 13.00 a v neděli je zavřeno.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x