Rožnovští strážníci museli proti agresivnímu pobudovi použít služební taser

Foto: Městská policie Rožnov pod Radhoštěm
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Výboj taseru si vysloužil nezvaný pobuda, který odmítal opustit sklepní prostory jednoho z bytových domů v Rožnově pod Radhoštěm. Ke strážníkům městské policie se chovat agresivně a vulgárně.

Obyvatelé bytového domu na ulici Kulturní si opakovaně stěžovali, že ve se sklepních prostorách vyskytují neznámé osoby. Nezvaní návštěvníci zde přespávají a zanechávají po sobě nepořádek. Pětatřicetiletý muž, který zde byl v úterý nad ránem přistižen, odmítal svůj vyhřátý pelech opustit.

Strážníky, kteří jej rušili, častoval vulgarismy a svým agresivním chováním se snažil bránit vykázání z domu. V momentě, kdy strážníci spatřili v ruce pobudy předmět, kterým hrozilo způsobit řezná zranění, nebylo na co čekat,“ uvedla rožnovská městská policie na svém facebookovém profilu.

Výboj přiloženého taseru a hrozba jeho dalšího užití agresivní projevy nezvaného hosta výrazně zklidnily. Ten nakonec bytový dům opustil.

Zamykejte dobře vchodové dveře svých bytových domů, opatřete je kvalitními zámky. V případě výskytu nežádoucích osob volejte neprodleně městskou policii. Nepokoušejte se raději osoby vykazovat sami,“ nabádají rožnovští strážníci veřejnost.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x