Růžové brýle stály zamilovanou ženu 180 tisíc

ilustrační obrázek, foto: archiv zlin.cz
KROMĚŘÍŽSKO – Žena z Kroměřížska je ukázkovým příkladem toho, že ne vždy hledají lidé na seznamkách lásku na celý život. Krátký románek ji totiž připravil o neskutečných 180 tisíc korun.

Minulý rok si jednašedesátiletá žena z Kroměřížska začala přes internetovou seznamku dopisovat s mužem. Sedmapadesátiletý pán byl milý a rozhodně nevypadal jako podvodník. Slovo dalo slovo a brzy se pár začal stýkat i mimo prostor internetu.

Po pár dnech idylického vztahu se muž zeptal, jestli by mu jeho milá nepůjčila nějaké peníze. Mělo jít o 60 tisíc, které chtěl použít na zaplacení potřeb svých dětí. Žena nebyla proti a peníze mu skutečně půjčila.

Scénář se ale kupodivu po několika dnech opakoval. Pán přišel s prosbou o dalších 120 tisíc, za které chtěl koupit zahradu. Slíbil, že všechno samozřejmě splatí a zamilovaná paní mu i tentokrát ráda peníze půjčila.

„Do současné doby však peníze nevrátil. Žena tak přišla celkově o sto osmdesát tisíc korun, proto se obrátila na policii,“ uvedl k případu mluvčí policie Radomír Šiška.

Jak se ukázalo, podvodník není policii neznámý. Už v minulosti si totiž podobným způsobem přišel na pěkné jmění. Teď mu hrozí až pět let za mřížemi.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x