Rychle a zběsile ve Strání: pětice mladíků zdemolovala osobák i plynovodní přípojku u domu

Pětice mladíků si ve Strání hrála na závodníky rally. Foto: HZS ZK
UHERSKOHRADIŠŤSKO - O tom, že provoz na silniční komunikaci není stejný jako v hrách typu Gran Turismo, Assetto Corsa či WRC, se dnes v noci na vlastní kůži přesvědčila pětice mladíků. Nejenže v místní části Květná v obci Strání na Uherskohradišťsku zdemolovala při nárazu do zdi svůj automobil, ale během své jízdy poškodila jeden zaparkovaný osobní automobil a plynovodní přípojku u rodinnému domu.

Operační důstojník na základě ohlášení nehody vyhlásil ve 2:21 hodin nedobrovolný budíček – odborně řečeno požární poplach, dobrovolné jednotce hasičů obce Strání a profesionální jednotce hasičů ze stanice Uherský Brod.

Vzhledem k poškození a úniku plynu z potrubí nebylo provedeno odpojení akumulátoru. Při bližším průzkumu byl zastaven přívod plynu a byla provedena protipožární opatření. Byla přivolána pohotovostní služba provozovatele rozvodů plynu. Na místě byla původně jedna zraněná osoba, která už nebyla ve vozidle. Po chvíli se dostavily i další 4 osoby, které byly v době nehody v jedoucím automobilu. Všechny osoby byly ošetřeny, ale pouze 2 byly odvezeny sanitními vozy Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje do nemocnice.

Proč k nehodě došlo šetří Policie České republiky.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x