Sauna zruší smíšené hodiny pro dospělé a děti, bude to na domluvě

Foto: MěÚ Valašské Klobouky
VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Sauna ve Valašských Kloboukách na Zlínsku zruší kvůli nízkému zájmu středeční smíšené saunování dospělých a dětí. Přidá čas navíc pro muže, saunování dětí bude možné připravit po domluvě, řekla serveru Zlin.cz mluvčí radnice Lenka Zvonková.

Podle Zvonkové je v zimě velký zájem o saunování především ze strany dospělých. „Naopak návštěvy rodin s dětmi nebo školních kolektivů v poslední době časté nebývají, a tak dojde k úpravě časového rozvrhu sauny, který dosud pro smíšené saunování dospělých a dětí rezervoval středeční odpoledne,“ uvedla Zvonková.

Nově už tento blok podle ní vyhrazený nebude, v případě zájmu družiny či škol však bude možné po domluvě saunu připravit. „Na základě zhodnocení ročního provozu sauny jsme došli k závěru, že kvůli malé návštěvnosti smíšeného saunování pro dospělé a děti tyto hodiny zrušíme. Naproti tomu přidáme navíc půlhodinu ke středečnímu provozu pro muže, takže bude sauna otevřena od 17:30 do 21:00,“ vysvětlil jednatel Valašskoklobouckých služeb Roman Petrůj. Podle něj lze dohodnout návštěvu školních kolektivů vždy jednotlivě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x