FOTOGALERIE: Šestý ročník Týdne kultury na Valašsku zahájil Blbec k večeři

foto: archiv Resortu Valachy Velké Karlovice
VELKÉ KARLOVICE – Ve čtvrtek 18. srpna začal v Resortu Valachy šestý ročník Týdne kultury na Valašsku. Tradiční divadelní festival se stal již tradiční symbolickou tečkou za letní sezónou.

Při úvodním večeru Týdne kultury na Valašsku pobavilo publikum Divadlo Bez zábradlí, které vystoupilo s komedií Blbec k večeři. V hlavních rolích se divákům představili Václav Vydra a Josef Carda. Atmosféru před začátkem představení a následně také o přestávce zpestřila saxofonistka Nikol Naňáková.

Aby si diváci mohli atmosféru letního posezení vychutnat co nejvíc, k dispozici byly grilované speciality a drinky v párty zóně přímo před cirkusovým šapitó, v němž se akce Týden kultury odehrávají.

Vstupenky na vystoupení jsou stále k dispozici na stránkách Týdne kultury www.tydenkultury.cz, nebo na místě v pokladně dvě hodiny před představením. Na dnešní představení – komedii „1+1=3“ – mohou dokonce návštěvníci získat k zakoupené vstupence druhou zdarma.

Především místní diváky jistě potěší, že v představení „Benátky pod sněhem“ se v hlavní roli spolu s Mírou Noskem představí herečka Kristýna Janáčková. Ta je hrdou rodačkou ze sousední Karolinky.

Zlatým hřebem budou tři vystoupení Jaroslava Duška, jenž se na festival vrací každý rok s představeními „Čtyři dohody“ a „Pátá dohoda“.

Důležité je také zmínit, že výtěžek z festivalu opět poputuje na dobročinné účely. Obdrží ho mobilní hospic Strom života.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x