Ševci mají nové tváře. Přicházejí Procházka a Drame

Foto: Fastav Zlín
ZLÍN - Deset dnů chybí do startu nového ročníku fotbalové Fortuna ligy. Fastav Zlín posiluje. Obranu by měl vyztužit velezkušený Václav Procházka naposledy působící v ostravském Baníku. Výlov z druhé ligy skončil angažováním francouzského záložníka. Je jím Youba Drame.

V prvním případě jde o hráče, který má za sebou bohatou minulost protkanou patnácti zápasy v reprezentačním dresu. Procházkovi je šestatřicet, ztělesněná zkušenost by se měla hodit.

Pozorní fandové v regionu si blonďatého stopera mohli všimnout epizodně před patnácti lety v dresu Slovácka, pak už mířil hodně nahoru. Nejlepší časy strávil opakovaně v plzeňské Viktorii, delší čas oblékal dres Mladé Boleslavi, hrál i v tureckém klubu Osmanlispor, naposledy kopal za ostravský Baník.

O čtrnáct let mladší Francouz Drame si brousil kopačky v Ústí nad Labem, v poslední druholigové sezóně skóroval hned desetkrát, určitě mu tedy nechybí střelecký um.

V sobotu by se měly obě posily představit v poslední přípravě proti Brnu, za týden nato, 22.srpna, se jde na zlínské Letné naostro v lize proti arcirivalovi ze Slovácka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x