Sezona na Cyklostezce Bečva se uzavřela

Sezona na Cyklostezce Bečva je u konce. Foto: web města Vsetín
VSETÍN - Příjemné podzimní počasí přilákalo poslední zářijovou sobotu více než pět desítek cyklistů v čele se starostou města Jiřím Růžičkou a místostarosty Simonou Hlaváčovou a Pavlem Bartoněm. Právě ti jízdou ze Vsetína na Halenkov, kde byl připraven bohatý doprovodný program, formálně uzavřeli sezonu na Cyklostezce Bečva.

V místě hlavního srazu na vsetínské Ohradě (další byly ve Valašském Meziříčí a Velkých Karlovicích) se účastníci zaregistrovali a obdrželi přitom upomínkový předmět i s poukazem na občerstvení. Ještě před startem, ale poté i v cílové destinaci, mohli navštívit stánek, v němž pracovnice náhradní rodinné péče poskytovaly zájemcům informace o pěstounské péči a také předávaly prezentační materiály o zapojení se do pěstounství. Tato aktivita proběhla v rámci projektu VSETÍN PRO RODINU.


Poté se již ale všichni vydali po Cyklostezce Bečva až do sportovně-zábavního areálu u halenkovského fotbalového hřiště, kde byl připraven pestrý program, jehož součástí bylo také losování tomboly. „V rámci programu si cyklisté užili prezentaci Českého červeného kříže, střediska volného času Alcedo či týmu Hopsej.cz, který pobavil show se skákacími a balančními dopravními prostředky. Zájemci si mohli vypůjčit a vyzkoušet skákací boty, minikolo, minitandem, klokaní boty a velociped. Zejména děti si pak užily skákací hrad a malování na obličej,“ vyjmenoval místostarosta pro oblast cestovního ruchu Pavel Bartoň s tím, že samozřejmostí bylo i bohaté občerstvení.


Letošní sezona na Cyklostezce Bečva je formálně uzavřena, cyklistům ale samozřejmě slouží nadále. Dokud to dovolí počasí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x